NM: Guld, sølv og bronze til ponyerne

29-06-2013 15:52

Signe Wiese

Der er fortsat masser af medaljer til de danske ekvipager ved NM på Flyinge. Der var dansk sølv og bronze i kat. II-ponyrytternes individuelle mesterskab i dressur, og i det individuelle mesterskab i springning for kat. II-ponyer vandt Celeste Christina Arndal guldet

Den danske medaljehøst fortsætter ved de nordiske mesterskaber, der afholdes på Flyinge i Sverige.

Dansk guld i kat. II springning
I springningen blev det til endnu en dansk guldmedalje, da Celeste Christina Arndal og Fredbos Mesterix vandt guld i det individuelle mesterskab for kat. II-ponyer. Parret havde 0 fejl med sig fra de foregående runder, og lå derfor lunt i svinget til at hente en medalje. Den sidste klasse i mesterskabet afvikles over to runder, og Celeste Christina Arndal var fejlfri i den første runde, og red med en enkelt tidsfejl i den anden runde. Det betød at hun sammenlagt red hele mesterskabet med kun 1 fefl, og det kunne ingen af hendes konkurrenter stille noget op med, og dermed var mesterskabet i hus. de øvrige podiepladser blev indtaget af to svenske ryttere: Der var sølv til Cornelia Georgsson/Hembys Ronaldo og bronze til Ottilia Lundgren/Glen Loch.

De øvrige danske ryttere klarede sig også godt: Kaisa Aino Andersen og Louis Walsh endte lige uden for medaljerne som nr. 4, Anna Victoria Weilsby og Just Malone blev nr. 5. Signe Lundquist Olesen på Bassy blev nr. 8, Josephine Bøgh og Nygaards Fabelagtig blev nr. 13, og Maria Barnewitz Schou på Munsboro Cross blev nr. 14.

Se klassens resultatet HER

Sølv og bronze til kat. II i dressuren
Det danske landshold i dressur for kat. II-ponyer vandt guld i holdkonkurrencen i går, og i dag var turen så kommet til kampen om de individuelle medaljer. Bedste danske rytter blev 
Henriette B. Hansen på Charlie, der scorede 69,341%, hvilket rakte til en flot sølvmedalje. De blev fulgt helt til dørs af en anden dansk ekvipage, nemlig Sandra Gottlieb Lyngø, der på Højvangs Bondeo scorede 69,024%, hvilket rakte til bronzemedaljen. 

Mesterskabet blev vundet af Mona Södergren fra Sverige på Adrenalin, der sejrede med 69,659%.

Sandra Kristoffersen på Click-Clack blev nr. 5 med 67,268%, og Anne-Mette Lyager og Don Chocolo blev nr. 6 med 66,780%.

Se klassens resultat HER

NM Flyinge 2013

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner