Juniorrytterne snupper EM-bronze

11-07-2013 14:11

Signe Wiese

De danske juniorryttere sikrede i dag den første danske danske medaljeved EM i Compeigne, da de vandt bronze i holdkonkurrencen

Copyright Ridehesten.com

Juniorlandsholdet kom til EM som forsvarende bronzeholdere i holdkonkurrencen, og dag formåede holdet på flot vis at forsvare den placering.

EM-juniorlandsholdet udgøres af Alexandra Sørensen/Camiro Mandø e. Blue Hors Future Cup
Amanda Overgaard/Horsebo's Smarties e. Gribaldi, Emilie Holm Toft/Ramia Lox e. Blue Hors Romanov og 
Caroline B. Smidt/Donna Charian e. Blue Hors Don Schufro.

De første to danske ryttere red i går, hvor Caroline B. Smidt med Donna Charian red til 67,811%, og Amanda Overgaard og Horsebo Smarties red til 65,405%, hvilket betød at det danske hold lå på en foreløbig 4. plads efter den første halvdel af holdkonkurrencen.

I dag var det så Emilie Holm Toft og Alexandra Sørensens tur til at komme i ilden. Emilie og Ramia Lox var første danske ekvipage på banen, og de kom rundt uden fejl, men også ldit forsigtigt - resultatet blev 68,541%. Den danske juniormester, Alexandra Sørensen og Camiro Mandø red sidst, og leverede med en score på 70,243% det bedste danske resultat.

Med dagens to ridt fik danskerne et samlet resultat på 206,595 point, og dermed sikrede de sig bronzen. Guldet gik til Tyskland med 217,243 point, mens Holland tog sølv med 212,135 point.

Se resultatet af holdkonkurrencen HER

Netop nu er ungrytterne ved at ride 2. afdeling af deres mesterskab - her er det danske hold på en foreløbig 6. plads.

EM i Compeigne

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald