Never Say Never til Nickie Wiingaard

05-05-2015 09:38

Den regerende danmarksmester i springning, Thomas Dresler, har leaset sin tophest Never Say Never til ungrytteren Nickie Wiingaard

Copyright Ridehesten.com

Den talentfulde 20-årige danske springrytter, Nickie Wiingaard-Madsen, kunne ved forrige uges Riders Cup landsstævne ses til start på Thomas Dresler danmarksmesterhest Never Say Never. Her vandt den nye ekvipage søndagens S1* (145 cm) klasse.

Nickies træner, Thomas Dresler, fortæller, at familien Wiingaard-Madsen har lejet den 14-årige KWPN-vallak e. Heartbreaker x Jus de Pomme. Nicke er hurtigt kommet ind på livet af hesten og føler sig klar til udendørssæsonen sammen med Never Say Never.

- Never er en rigtig dejlig hest, som er nem at ride, og jeg synes selv, at jeg hurtigt har lært ham godt at kende. Jeg rider ham dagligt og får undervisning af berider Thomas Dresler, som jo kender hesten rigtig godt, fortæller Nickie, der har kvalificeret sig til DM-stævnet, hvor hun skal starte i ungrytterkategorien.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme til de stævner, vi har planlagt, og planerne er jo at ride de store 150 cm klasser til de store stævner. Thomas og jeg sætter næsen op efter EM i år, fortæller Nickie. 

Hun og Never er allerede på vej til JBK Horse Festival i Odense i denne uge, hvor Nickie satser på at ride den store Grand Prix.

 

Videoer

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen