Til ridning i 5. Halvleg (video)

07-04-2016 11:55

I et underholdningsshow på Kanal 5 testes store danske sportsstjerner og komikere i alt fra faldskærmsudspring og hækkeløb til alverdens skæve spørgsmål - på tv i aften gælder det rideundervisning hos berider Thomas Dresler

Underholdningsprogrammet 5. Halvleg beskrives af Kanal 5 som et action-packed show med masser af leg, kærligt dril og en enkelt fibersprængning. Her sidder værten Carsten Bang for enden, når to paneler bestående af komikere og sportsfolk skal konkurrere i sjove lege og svare på spørgsmål, der viser nye sider af vores sportsstjernes liv.

Tonen er uformel og selvironisk iført et strejf af omklædningsrum
Komiker Jesper Juhl og tidligere cykelrytter Jesper Skibby har en fast plads i hver deres panel. Hver uge får de nyt følgeskab af de største aktive og tidligere legendariske sportsfolk. Komikerne Uffe Holm, Nikolaj Stockholm og Lise Baastrup er tilbagevendende gæster i panelerne.
I programmerne får man via skarpe spørgsmål indblik i alt det, der sker uden for banen, og hvert program slutter med en grand finale i form af en stor fysisk finaleleg i studiet. Carsten Bang, Jesper Skibby, Jesper Juhl og Uffe Holm udfordrer også hinanden i deres talenter – eller mangel på samme – indenfor sportens verden. Det gør de i indslag, der vises i studiet og hvor ugens gæster kan gætte med på, hvem der klarede det bedst, dårligst, mærkeligst, mest eller mindst værdigt.

Se programmet på Kanal 5 kl. 21:00 i aften.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen