Selv en mester kan falde af

30-05-2015 16:32

Anne-Sofie Schou Munk

Sidste års danske mester, Thomas Dresler, har helt bogstavligt byttet sin makker fra sidste år ud, med den 5 årige Chaccolino. Den ejes nemlig af Nickie Wiingaards far, der for øjeblikket låner Never Say Never som Thomas sejrede på ved sidste års DM hos Absolute Horses

Never Say Never forsætter tilsyndeladende sin succes med den lidt mindre rutinerede Nickie i sadlen. De to red i dagens U21 DM fejlfrit i første runde, og er derfor stadig med i kampen om guldet. 

Thomas havde lidt større udfordringer med sin nye makker. Han deltager ikke ved årets DM for seniorer, men red i stedet championatsklassen for 5 års heste på Chaccolino e. Chacco-Blue/Catango. Chaccolino gik to flotte runder både torsdag og fredag, men blev lidt overvældet af blæsevejret under lørdagens klasse. Julie Hundborg Dresler (Thomas Dreslers kone red.) fortalte til Ridehesten om udfordringerne under opvarmningen, og om årsagen til Thomas' ufrivillige afsidning:

- Thomas kunne ikke en gang med hjælpere, få sin jakke af inden han skulle ind. Han måtte hoppe af. Dobbeltspringet hvor Thomas faldt af, stod op af det flagrende VIP telt, og har sandsynligvis været årsag til den lidt pludselige vending. Thomas lod sig overraske, fordi den gik så fine runder de andre dage.

Det er altid sværere at uddanne en hest til de høje klasser, end det er at overtage en uddannet hest. Never Say Never lader til at være et godt match til Nickie Wiingard, og har allerede taget hende langt på kort tid. Thomas har masser af erfaring og har før vist, at han kan uddanne en unghest op til Grand Prix. 

Det kan derfor blive spændende at følge begge ekvipager i fremtiden.

Se familien Dreslers egen video af den stilige afsidning her under

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen