Natasja 6'er ved veteran-EM

10-09-2023 19:13

Annika Knudsen Lorentsen

Desværre kostede fem fejl i dagens finale, en medalje for Natasja Kock Mogensen ved årets EM for veteraner. Hun slutter på en flot sjetteplads, mens yderligere to danskere endte i top-20

Nyheden fortsætter efter annoncen

EM for veteraner, som er et mesterskab i springning for ryttere over 45 år, er i dag afsluttet med den individuelle finale, hvor alle fire danske kvinder, som var til start ved mesterskabet, var med.

Inden dagens finale lå Natasja Kock Mogensen med Cooper på sølvmedaljepladsen, men da hun desværre fik et nedslag i dagens første runde og en tidsfejl i den dagens anden runde endte hun udenfor medaljepladserne. Med sammenlagt 8,51 fejl efter mesterskabets fem runder endte hun på en særdeles flot sjetteplads i mesterskabet, og blev bedste dansker.

Næstbedste dansker med Jeanet Glud Jørgensen med 4Moor Favorat, som i dag fik et nedslag i begge runder, og endte med samlet 17,09 fejl. De slutter som nr. 15 i mesterskabet. Rikke Kjær sluttede som nr. 20 i mesterskabet med Cocorico de Riverland efter en runde med fire fejl og en runde med 13 fejl i dag. Louise Rich fik 12 fejl i dagens første runde, mens hun desværre udgik af anden runde. Hun ender som nr. 22 det på trods.

Sejren gik til spanske Diego Uson Olaso, mens det blev to britiske ryttere på både anden- og tredjepladsen. Det var henholdsvis James Loffet og Nicola Frankland.