Når hestevelfærd, ro og harmoni er afgørende

11-06-2016 12:04

Det er næsten ikke til at tro at det hele startede med en fjordhest ved navn Freddie, når man ankommer til det nyrenoverede NC Equestrian i Tune på Sjælland. Her er der styr på sagerne, og kvalitet, hestevelfærd og sans for detaljen er i højsæde

Copyright Ridehesten.com

Ridehesten blev modtaget med åbne arme af springrytter Nicole Christiansen og hendes forældre Gitte og Kenneth Christiansen. Velankommet til det flotte nyistandsatte NC Equestrian blev Ridehesten mødt af masser af hjertevarme. En helt fantastisk gæstfrihed og imødekommenhed understreger blot den energi og det engagement, der ligger bag NC Equestrian samt det nyere tiltag NC Heste Wellness.

Nicole Christiansen, der til daglig driver stedet med stor opbakning fra sine forældre, er langtfra født med en guldske i munden, derimod besidder hun et drive og et gåpåmod, der er ud over det sædvanlige. Den kun 22-årige Nicole har allerede oplevet mere end de fleste ryttere på hendes alder, og det er som følge af hendes ihærdighed og vilje. 

I juninummeret af magasinet Ridehesten kan du læse meget mere om Stald Fløjterup der rummer NC Equestrian og NC Heste Wellness. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen