Næste mandag åbner billetsalget til UVM i Verden

24-07-2021 17:17

Ønsker du at se verdens bedste unge dressurheste på 5-7 år, så skal du til VM for unge dressurheste i den tyske by Verden i dagene den 26. - 29. august, men du skal være hurtig, da der kun sælges 500 billetter til hver konkurrencedag

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand har tidligere vundet UVM-guld på fire forskellige heste, ligesom han også er flerfold vinder af UVM-sølv- og bronzemedaljer. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mandag den 2. august - altså om godt og vel en uge - åbner billetsalget til UVM i Verden. De tyske stævnearrangører har meddelt, at der grundet COVID-19-situationen kun vil blive udbudt 500 billetter til hver konkurrence - så du skal ikke sidde på hænderne mandag den 2. august, hvis du gør dig forhåbninger om at komme til UVM i Verden.

Der vil ikke blive solgt billetter ved indgangen til stævnet. Det er udelukkende muligt at købe billetter via ticketmaster.de.

12 danskavlede heste og deres ryttere af forskellige nationaliteter skal til VM for unge dressurheste og repræsentere Dansk Varmblod den sidste weekend i august.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Danskavlede heste har til dato vundet 16 medaljer ved ungheste-VM i dressur, hvor der er muligheder for at føje en eller flere til samlingen i år

De danskavlede heste har vundet otte guldmedaljer, fire sølvmedaljer og fire bronzemedaljer ved UVM i dressur i årene 2008 til 2019, hvor en bronzemedalje er vundet af en danskavlet trakehner, mens de resterende 15 medaljevindere er dansk varmblodsheste.

De skal til UVM for Danmark (video).

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen