Mød årets klub i DRF (video)

04-04-2023 09:24

Mille Albinus Hjermitslev

Ved weekendens repræsentantskabsmøde i DRF blev Årets Klub kåret. Denne klub har formået at tænke nyt og er blevet belønnet med en medlemsfremgang på 66% i det forgangne år

Copyright Ridehesten.com
Fv. Bestyrelsesmedlem i DRF, Tina Callesen, og Karin Bonde Sørensen, Emma Myrhøj og Line Nørgaard Jensen fra Harridslev Rideklub. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var repræsentanter fra Harridslev Rideklub, der lørdag ved repræsentantskabsmøde i Dansk Ride Forbund tog imod blomster og en check på 20.000 kroner, da klubben blev kåret til Årets Klub. Det var bestyrelsesmedlem i Dansk Ride Forbund, Tina Callesen, der præsenterede klubben.

Hun beskrev Harridslev Rideklub som en klub, der har gået nye veje. Ved at udvikle sig, investere og tænke nyt har klubben formået både at rekruttere og fastholde medlemmer. 

Klubben har blandt andet indgået et samarbejde med BROEN Randers med det formål at støtte socialt udsatte unge i idrætsaktiviteter. Hertil har klubben modtaget bevillinger fra Randers Kommune til at udbrede voltigering i klubben. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ovenstående og meget mere har givet klubben en medlemsfremgang på 66% i 2022. 

Tina Callesen afsluttede præsentationen af klubben med at rose de mange ildsjæle, der gør det hele muligt. 

I nedenstående video kan du møde repræsentanterne fra Harridslev Rideklub, Karin Bonde Sørensen og Emma Myrhøj. De fortæller om aktiviteter i klubben, der blandt andet gælder opstartning af et voltigehold, og klubbens værdier: et sted hvor der skal være plads til alle. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner