Mit år der gik

28-01-2019 07:29

Caroline Østerby

Junior-blogger Caroline har taget et tilbageblik på 2018, hvor hun fortæller om årets op og nedture. Du kan også se det hele i en spændende video, som hun har lavet

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Så kom vi ind i år 2019, og 2018 har været et spænde år.

Året startet med, at jeg måtte sige farvel til min pony Rebelin, som var blivet alvorligt skadet.  Jeg havde faktisk kun haft hende i 3 måneder, og jeg troede,  at hun skulle være sammen med mig resten af mine pony-år.

Heldigvis kan jeg stadig hygge med Happy, på trods af han er blind. Happy trives, når vi bare sørger for,han er i sine vante omgivelser, og jeg støtter ham, når vi tager på vores rideture.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det med at søge efter en ny pony er tidskrævende og følelsesmæssigst hårdt,  for man kan jo ikke være helt sikker på, at det er den rigtige pony bare ved et par enkelte rideture. Jeg var også meget usikker, da jeg havde været igennem mange prøveridninger, før vi fandt Rebelin, som kom til de evige græsmarker efter kun 3 måneder.
Men på en tur til Brovst i Nordjylland fandt vi Mitzi, som kom hjem til os d. 28/3 2018 , og vi gik i gang med at lære hinanden at kende. Sommeren gik med masser af hygge med mine to ponyer, ridelejr og masser af stævner. Efteråret kom og mine klubkammarter og jeg begyndte at forberede os til Christmas Show som jeg synes, er det største og sjoveste stævne på året.
Se med på  ”Mit året der gik”
Jeg ønsker jer alle godt Nytår og glæder mig til at dele mine oplevelser med jer i 2019
Følg mig også på instagram - Caroline_osterby       

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner