Militaryweekend på Kallehavegaard

11-07-2016 09:35

I den netop forgange weekend har der været afholdt B-stævne ved Kallehavegaard Rideklub i military, hvor der til trods for et udfordrende vejr var masser af spænding 

Copyright Ridehesten.com
Tia Lundemose Andersen med Chelsea

I lørdagens var der godt gang i de smukke omgivelser omkring Kallehavegaard, da der blev afholdt B-stævne i military. Her blev det blandt andet til en flot dansk sejr i NAF Danmarks og Aveves CNC2*, hvor militaryrytter Tia Lundemose Andersen med Chelsea e. Churchill/Kanudos Xx løb med sejren. Det er første gang i hele 6 år, at der er afholdt et 2*-militarystævne i Jylland. På anden- og tredjepladsen kom Aistis Vitkauskas, der til dagligt holder til Mønsted lidt syd for Viborg. Her blev han med Bucretia nummer to og med Flintegårdens Jeanne D’Arc e. De Noir/Donnerschlag blev han nummer tre.

I lørdagens CNC1* klasse blev det til en sejr for danske Diana Kramer med Lyngbjergbos Lukra e. Krake Ask/Lordship, ind på andenpladsen kom Rikke Nyboe Andersen med Roxanna e. Cajo/Raimondo og på tredjepladsen kom Hanne Wind Ramsgaard med Quidditch H e. Quinton/Cape Town S.

Desuden blev der afholdt distriksmesterskaber for henholdsvis heste og ponyer i distrikt 12. Vinderen for hestene blev Signe Krusell med Birknæs Amanda e. Acrus 22/Fantus, for ponyerne blev det en sejr til Sara Koue med Cilas Regal.

Se alle resultater fra stævnet HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen