International GP Kür-sejr til Carina og May-Day

21-02-2018 18:24

Ved Arctic Equestrian Games i Norge blev det i eftermiddag til dansk sejr i Grand Prix Kür for Carina Cassøe Krüth og May-Day Graftebjerg

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth og May-Day Graftebjerg. Foto: Rebecca Mender.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Berider Carina Cassøe Krüth og den 15-årige DV-hoppe May-Day Graftebjerg e. Dream Of Heidelberg/ Vemmetofte Rainman (opdr. Arne Bjerg-Nielsen) leverede i dag en fornem præstation i Grand Prix Kür ved  Arctic Equestrian Games i Norge, hvor de opnåede 72,885%.

– Jeg havde en rigtig god tur med May-Day i dag, hvor hun var væsentligt mere afspændt end i Grand Prixen. Når hun spænder, kan hun godt glemme at høre efter og byder ind med sine egne idéer, men i dag var hun skarp på mine signaler, fint oppe foran mig, og så lykkedes etterne også godt, fortæller Carina fra Vestfold.

– I Grand Prix er der stadig plads til forbedring, men det er kun anden gang, jeg rider international Grand Prix Kür, så jeg er virkelig godt tilfreds med vores ridt i dag. Jeg overtog hoppen for et år siden, og da jeg var ude at starte Prix St. Georges på hende, følte jeg mig ikke begejstret, men min træner Andreas Helgstrand mente ikke, at jeg skulle sælge hende, fortæller Carina.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hun skal ride May-Day Graftebjerg i stor tur ved CSI-stævnet i Herning i forbindelse med Dansk Varmblods Hingstekåring.

I dag måtte berider Karin Nissen og hesten Eno e. Eskadron/Pardon tage til takke med 65,165% og en femteplads.

Se resultatet HER.

Copyright Ridehesten.com
Casper Cassøe Krüth. Foto: Rebecca Mender.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen