Mette og Martin fik hinanden

01-08-2016 16:47

Lørdag den 30. juli blev en mærkedag for springrytter Mette Fonager Henriksen og berider Martin Schougaard - se de skønne billeder fra dagen

Lørdag den 30. juli blev berider Martin Schougaard gift med sin kæreste gennem en længere årrække Mette Fonager Henriksen. Parret driver til daglig Stald Mak i Silkeborg, hvor der på samme adresse ligeledes huses Nørlund Hestehospital ved Hans Schougaard som er et af de største danske hestehospitaler i Danmark. 

Der deltog ved bryllupsfesten ca. 140 mennesker, og selve festen blev afholdt i et stort telt med louingeområde hjemme på parrets gård. Her blev der serveret en stor barbequemenu med alt fra vildt til oksefilet. Parret blev viet i Brande Kirke i Them Sogn, hvorfra de blev kørt hjem til festen i en gul bobbel venligst udlånt af Lena og Johnny Brohus. 

Parret har sammen to børn: Emma på 13 år og Fenja på 3 år. De har ikke planer om en bryllupsferie, men ser frem til den årlige familieferie her til vinter. Martin er tog i sin tid sin beridereksamen ved Arly Gundersen og sin trænereksamen ved Ulrik Sørensen. 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen