Mathias tættere på EM-finale

02-09-2023 08:01

Annika Knudsen Lorentsen

I går red Mathias Nørheden Johansen sig til en 28. plads i den individuelle stilling, men da et par ryttere har valgt at trække sig, er han nu blandt de 25 der er klar til den individuelle finale i morgen. Senere i dag venter stævnets andet vettjek, hvor finalehestene skal fremvises

Copyright Ridehesten.com
Mathias Nørheden Johansen med Franco 79. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mathias Nørheden Johansen har haft et virkelig godt EM indtil videre her i Milano, og i går red han sin tredje gode runde ved mesterskabet. Han har samlet 14 fejl efter tre runder, og det er nok til, at han har muligheden for at ride ind i den individuelle finale i morgen. 

Han var efter i går placeret som nr. 28, og det er de 25 bedste der går videre til i morgen. Der er dog næsten altid nogle af de mest erfarne mesterskabsryttere, som vælger at trække sig fra finalen, hvis ikke de har en podieplads i sigte, og det er også tilfældet i år. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det betyder, at Mathias efter startlisten til vettjek blev offentliggjort i går, nu er blandt de 25 bedste, og dermed kommer han til start i morgendagens finale, såfremt hans hest Franco 79 e. Firth of Lorne/ Coronas passerer vettjek senere i dag. 

I går satte Mathias lidt ord på hans stævne indtil videre, hvor han også fortalte, at han håbede på en finaleplads. Hør mere her. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen