I dag afgøres UVM-finalerne

24-09-2023 06:34

Annika Knudsen Lorentsen

UVM på Zangersheide: Når der i dag afholdes finaler ved verdensmesterskabet for unge heste i Belgien, bliver det kun med to ud af de tre danske finalister til start, mens yderligere en danskavlet hest er med

Copyright Ridehesten.com
Christian Jansen med Narciso Blue. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det bliver en spændende dag når UVM på Zangersheide skal afgøres. Årets verdensmestre for 5-, 6- og 7-års skal kåres, og i 5-års finalen er der en dansk rytter til start med to heste. 

Det er Christian Jansen med Partie Sejh e. Candy de Nantuel/ Untouchable 27 (opdr. Helle og John Søndergaard Nielsen) og med Narciso Blue e. Zirocco Blue VDL/ Numero Uno. Han kommer på banen som nr. 22 og 51. 

En danskavlet hest, som er registreret i Zangersheide, kommer også til start med østrigske Benjamin Saurugg, som er ansat som rytter hos det danske stutteri Alfarvad. Det er med hesten Lady of London Alfarvad Z e. London/ Quinar Z (opdr. J.E. Jensen Alfarvad A/S). 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sashia Astrup Jensen med Coco Chanel e. Comme Il Faut 5/ Sandro Boy (opdr. Finn Hansen) gik desværre ikke igennem dagens horse inspection, og derfor kommer de ikke til start i finalen, som de ellers var kvalificeret til. 

I 6- og 7-års finalerne kommer der ikke danske ryttere eller heste til start. 

Følg stævnets start- og resultatlister her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen