Masser af spænding ved DM i ponydressur

18-08-2018 18:07

Camilla Tiefensee Schrøder

Efter lørdagens anden runde af DRF-mesterskabet i ponydressur er der lagt op til en meget tæt afgørelse mellem Dagmar Sofie Oxlund og Alexander Helgstrand i kat. I. Også i kat II og kat III ser det ud til at blive en særdeles spændende finale i morgen

Nyheden fortsætter efter annoncen

I anden runde af DRF-mesterskabet i ponydressur for kat. Iykkedes det Dagmar Sofie Oxlund på Campari W i dag at vinde en knap sejr over Alexander Helgstrand, som i går vandt første runde på Røgild's Claire.
Hun opnåede 71.260 %, mens han red ind på andenpladsen med 71.016 %. Dagens sejr var dog ikke nok til at tage føringen fra Alexander Helgstrand, som nu ligger på 142.426 i den samlede stilling. Lige i hælene ligger Dagmar Sofie Oxlund med 142.200, så alt kan ske i morgen.

Se resultatlisten fra lørdagens Agria DRF Mesterskab kat. 1 sponsoreret af Julianelyst. PRM 2. afd.

Frederikke fører kat. II
I kat. II holder Frederikke Gram Jakobsen fast i sin sikre føring efter dagens ridt på Proud Mary bedømt til 72.846 %.
Julie Calundan på Chico, som i dag blev nummer to med scoren 71.626 %, ligger også nummer to i den samlede stilling, mens Laura Elisabeth Kjær Rohmann og Maja Emilie Leth ligger meget tæt på en foreløbig tredje- og fjerdeplads.

Copyright Ridehesten.com
Sidste års bronzevinder, Frederikke Gram Jacobsen og Proud Mary, fører foreløbig DRF-mesterskabet for kat. II inden søndagens finale. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Se resultatlisten fra lørdagens Agria DRF Mesterskab kat. 2 sponsoreret af Julianelyst. PRM 2. afd.

Parløb i kat. III
I dag blev kat. III-ponyernes DRF-mesterskab skudt i gang med den første ud af to runder, og her blev det til en delt førsteplads mellem Karoline Hjorth Bang på Meraviglioso Stallone V og Søs Normann Svendsen på Spinelly, som begge opnåede flotte 72.834 %. Også de to næste ryttere på resultatlisten red helt lige op med hinanden med hver 72.084 %. Hermed ligger Mathilde Marie Morthorst Lund/Hyldeholt's Butterfly og Cecilie Bellham/Chopins Gilbert foreløbig ligger på en delt tredjeplads.

Se resultatlisten for Agria DRF Mesterskab kat. 3 Sponsoreret af Julianelyst

Se alle start- og resultatlister

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen