Spændende ekvipager til start hos Hovgaard

06-08-2021 18:15

Annika Knudsen Lorentsen

Dagens højeste klasse blev vundet af det velkendte makkerpar, Malene Aborg og Quantico Nexen, men der var også nye ekvipager på startlisten. Tiril Bachmann har nemlig overtaget tøjlerne på Carso'Ni og Allan Grøn har overtaget tøjlerne på Blue Hors Zee Me Blue, begge er heste, som tidligere har haft succes med Daniel Bachmann Andersen

Copyright Ridehesten.com
Malene Aborg og Quantico Nexen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sejren i dagens højeste klasse ved landsstævnet hos Hovgaard Rideklub blevet vundet af Malene Aborg i sadlen på Quantico Nexen e. Quaterback/Argentinus (opdr. Stutteri Nexen v/Elin Houe og Hans Andersen), som i Intermediaire II red til 69,956%. Denne ekvipage havde altså stor succes i klassen, hvor der i alt var 15 deltagere, heriblandt nye interessante ekvipager. 

Dagens andenplads blev nemlig Allan Grøn i sadlen på Blue Hors Zee Me Blue e. Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro (opdr. Stald Ringsbo), en hest som tidligere har gået Grand Prix med Daniel Bachmann Andersen, da han var ansat hos Blue Hors. Allan og Zee Me Blue opnåede i dag 69,825%, og selvom det er ekvipagens første stævnestart, så er det ikke første gang, at man ser ekvipagen sammen. Ved hingstekåringen i 2013 var det nemlig Allan Grøn der red Blue Hors Zee Me Blue.

Tredjepladsen i klassen blev Laura J. Rasmussen med Åtoftens Dornier e. De Noir/rambo (opdr. Willy Hansen), som i dag opnåede 69,605%.

Copyright Ridehesten.com
Carso'ni. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Et andet nyt makkerpar i klassen, var Tiril Bachmann Ånerud og Carso'ni e. Carson Ask/Leendert (opdr. Svend Åge Juhl). Carso'ni har ligeledes gået Grand Prix med Daniel Bachmann Andersen, men nu er det altså hans hustru, Tiril, der har overtaget tøjlerne. 

Daniel er også selv til start ved stævnet, og i dag blev han nummer 1 og 3 i MB0, mens han i morgen kommer til start i Grand Prix med den 11-årige Fanalino e. Floriscount/Alabaster (opdr. Martin Otten), som ligeledes skal gå Grand Prix Special søndag.

Se resultatet fra Intermediaire II HER. Se start- og resultatlister fra hele stævnet HER.

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen