Maskuline føl kommer under hammeren

29-06-2024 18:17
Avl

Ved Summer Foal Auction den 6. juli på Korshøjgaard kommer 13 hingsteføl under hammeren, og her præsenterer vi to maskuline føl

Copyright Ridehesten.com
Worres Day Dream er en af de maskuline hingsteføl, der kommer under hammeren til auktionen. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblod afvikler Summer Foal Auction lørdag den 6. juli fra kl. 19.00 på Korshøjgaard i Randbøl. Det sker sideløbende med Blue Hors Dressurfestival. 

Opvisningshallen på Korshøjgaard (tdl. Blue Hors) danner rammen om auktionen, hvor 17 føl kommer under hammeren. Har man ikke mulighed for at være tilstede i hallen på Korshøjgaard og følge den spændende auktion live, kan man følge med hjemmefra da ClipMyHorse livestreamer hele auktionen. Man behøver ikke være tilstede i hallen for at byde med på føllene, det kan man gøre online eller via telefonen.

Det er en særdeles interessant kollektion opdrætterne og auktionsudvalget præsenterer på auktionen, og blandt dem to maskuline hingsteføl, af topmoderne, interessant afstamning. Føl, der er gennemavlet i generationer med dressursporten for øje. Det ene Højvangs Don Carlos er efter Dynamic Dream/Revolution og det andet, Worres Day Dream er efter Hesselhøj Donkey Boy/Blue Hors Don Olymbrio.

Copyright Ridehesten.com
Højvangs Don Carlos er gennemavlet dressurblod. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen.

På www.varmblodauktion.dk kan man se hele den flotte kollektion, læse beskrivelser, se fotos og video samt føllets 4-ledede afstamning. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

47 Højvangs Don Carlos
Hingsteføl e. Dynamic Dream / Revolution

Velgående og smidigt hingsteføl, med en dejlig op-ad-bakke bevægelse i alle tre gangarter.
Højvangs Don Carlos er ud af gennemavlet dressurblod i mange generationer. Et virkelig interessant føl med mange højdepunkter.

Copyright Ridehesten.com
Højvangs Don Carlos i fin stil. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen.

54 Worres Day Dream
Hingsteføl e.  Hesselhøj Donkey Boy / Blue Hors Don Olymbrio

Et betydeligt, storrammet og maskulint hingsteføl, som er velbalanceret og velgående i alle tre gangarter.
Moderen Valløs Naya er kåret med sølvmedalje og har fået 9 for helhed samt 10 for temperament til stationsafprøvningen med total på 851 points. Tæt beslægtet med Valløs Naomi som blev nr. 2 til Unghestechampionatet, og udtaget til UVM.
MMM er ERDH hoppen Nichoel Damgaard, som er ud af den kendte Damgaard hoppestamme, der har produceret et utal af medaljehopper og kårede hingste.

Copyright Ridehesten.com
Worres Day Dream er et storrammet og maskulint hingsteføl, med alle tre gangarter i orden. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen.

/ Dansk Varmblod

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen