Longines Masters-stævne aflyst pga. Coronavirus

30-01-2020 12:35

Camilla Tiefensee Schrøder

Asia Horse Week, som den 13.-16. februar skulle have huset Longines Masters of Hong Kong, er blevet aflyst. Arrangørerne ønsker ikke at løbe nogen risiko med over 30.000 mennesker samlet på ét sted, mens der er udbrud af coronavirus i regionen

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den tredje udgave af Asia Horse Week, som var planlagt til at finde sted den 13.-16 februar i Hong Kong, kommer ikke til at finde sted. Det oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse i dag.

Beslutningen er taget af sikkerhedsmæssige hensyn i kølvandet på udbruddet af Coronavirus, som især har ramt Hong Kong, Kina og Asien-stillehavsområdet.
Sikkerheden for deltagere, officials, mennesker og heste er førsteprioritet, fastslår formanden for Asia Horse Week, Raphaël le Masne de Chermont.
– Med den usikkerhed, der er forbundet med udbruddet af 2019-nCoV Coronavirus, har vi uden betænkeligheder besluttet, at vi ikke kan afholde stævnet den 13.-16. februar 2020, udtaler formanden og tilføjer, at Longines Masters og de andre samarbejdspartnere bakker op omkring beslutningen.

Det oplyses endvidere, at købte billetter kan refunderes.

Det forventede besøgstal til Asian Horse Week var på 35.000 mennesker fra hele verden. Ud over det prestigefyldte Longines Masters-springstævne, skulle eventet bl.a. også have været vært for Asian Arabian Horse Show, som var det første af sin slags i regionen.

Aflysningen er også annonceret på Longines Masters' hjemmeside.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen