Virtual Windsor 2020 show overgår alle forventninger

11-05-2020 07:00

Merete Haahr

Tusindvis af heste fra hele verden er blevet tilmeldt Englands største og traditionsrige hesteshow, Royal Windsor show, der den 1. april gik online, da det ikke var muligt at afholde showet fysisk på grund af coronavirus, og deltagelsen har overgået alle forventninger

Copyright Ridehesten.com
Der vil være online bedømmelser, og opvisninger fra de dygtigste ryttere i England. Det er gratis at følge med i livestreamingen af showet Foto: Shutterstock
Nyheden fortsætter efter annoncen

Showet har modtaget 4266 tilmeldte heste i løbet af den sidste måned, og det er langt over alle forventninger, hvor det almindelige show normalt ville modtage omkring 2300 tilmeldinger. Showet bliver afholdt på en online platform, som samler både virtuel hestesport sammen med e-handel og sociale medier. 

Det har virkelig vist, hvordan hestefolk verden over har stået sammen, og at de i disse vanskelige tider kan udleve deres kærlighed til hestene og passion for sporten online, fortæller showet organisatorer. 

Der er nogle helt særlige historier blandt tilmeldingerne, blandt anden deltager Frances Hampson Jones, med sin hest Holliday i senior ridningen, og den kombinerede alder af hest og rytter er 90 år tilsammen.

En anden hjertevarmende historie er den 27 årige hest Sweet Willam, som, på trods af helbredsproblemer, har deltaget i Royal Windsor Shows senior klasse, hvert år siden han var 16 år gammel, og nu deltager han online i dette års konkurrencer

Fra den 13 – 17 maj, vil det være muligt at se det virtuelle show via en daglig streaming video. Videoen vil indeholde online bedømmelse af showklasserne, beskeder fra stewarderne og støtter af Royal show, samt klip fra forgangne års Royal Windsor hesteshow.

Højdepunkterne fra tidligere år indeholder blandt andet fantastiske opvisninger af ”The Household Cavalry Musical Ride” og ”The Royal Horse Artillery", samtidig med at man kan genopleve de olympiske guldmedaljevindere Ben Maher, Scott Brash og Charlotte Dujardin.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Streamingen følger tidsplanen for det tidligere planlagte fysiske program, og Virtual Windsor 2020 Show ugen vil vise bedømmelsen af showklasserne online, med flere berømte kommentatorer og anderkendte dommere. Hver dommer i klassen vil blive interviewet og resultaterne bliver annonceret i løbet af livestreamingen. 

Om aftenen den 16. maj, vil seerne have chancen for at se den berømte Victorian Pagaent, en ekstravaganza af musik, hestesport og militærparade, alt sammen vist i de historiske omgivelser i den kongelige Windsor Castle. 

Copyright Ridehesten.com
Der har været overvældende tilslutning til den virtuelle udgave af Englands mest prestigefyldte horseshow Foto: Shutterstock

Den 17 maj vil der være finale med online championships, hvor vinderne af hver af showklasserne konkurrerer om at vinde den eftertragtede championship klasse og de mange spændende præmier til hest og rytter. 

Der har allerede været nogle meget stærke tilmeldinger fra hele verden, så dommerne har en svær opgave at løse. Selvom showet ikke kunne finde sted i deres sædvanlige format, så har Virtual Windsor virkelig vist hvor særlig hele hesteverdenen er, fortæller showets direktør, og sender sin varmeste takt til alle de der har støttet og været involveret i at få stablet arrangementet på benene. 

Det er gratis at se showet, og det starter kl. 11.20 hver dag og vil være tilgængeligt på alle sociale medier Instagram, Facebook, Youtube og på showets hjemmeside Virtual Windsor Show 

Kilde: Virtual Windsor

 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing