Lars Petersen og Mariett 3'er i Hagen

26-04-2014 13:06

Efter Lars Petersen og Mariett desværre ikke kom til start ved World Cup-finalen i Lyon, viste de i dag god form ved første start på deres Europatur, der i dag fandt sted i Hagen

Lars Petersen og Mariett e. Come Back II/ Sydney (opdr. Gunnar Mousten) tog sig godt ud i Hagen i dag, hvor de tog en sikker føring helt frem til feltets allersidste ryttere. Desværre indløb der fejl i etterserien, men alt i alt var Lars meget tilfreds med Mariett, der ikke blev alt for spændt i de nye omgivelser. Ekvipagen opnåede 69,580%.

- Man kan jo blive ved med at lære, og jeg skal lære at stole lidt mere på hende inde på banen, fortalte Lars i dag. Han rider imorgen Grand Prix Kür på Mariett, og derefter hedder stævneplanen Hamborg og DM på Broholm. Samme plan lyder for Lars' anden Grand Prix-hest Willano, der ankommer til Europa i denne uge.

Klassen blev sikkert vundet af den svenske rytter Patrik Kittel med den vidunderlige hoppe Deja e. Silvano/ Blue Hors Don Schufro, der tidligere har vundet lilletur i Hagen, men i år har debuteret i international Grand Prix i Vidauban. Hoppen går udtroligt afspændt og udfører alle øvelser med stor lethed - i dag indkasserede ekvipagen 74,240%. Deja ser Patrik som sin kommende OL-hest, og vil over det næste par år give den mere international Grand Prix-erfaring. Det er ikke Deja, han satser på til WEG senere i år.

Hollandske Hans Peter Minderhoud kom ind på andenpladsen med avlshingsten Glock's Romanov (tidl. Blue Hors Romanov) e. Rohdiamant/ Grundstein II efter et solidt ridt til 73,340%.

Se klassen resultat HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen