Hallundbæk 3'er i 145 cm

27-10-2023 20:10

Annika Knudsen Lorentsen

I sadlen på Chalisco har Emil Hallundbæk i dag sikret sig en flot tredjeplads ved det internationale stævne i Vilamoura. Det har han i en 145 cm rankingklasse

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk med Chalisco. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved det internationale stævne i portugisiske Vilamoura fortsætter successen for Emil Hallundbæk, som i går blev placeret i en 145 cm-klasse. I dag har han her til aften ligeledes sikret sig en placering i samme højde, og denne gang blev det i top-3 efter en afgørende omspringning. 

Ud af 44 ekvipager, var han blandt de otte ekvipager, som fik en plads i omspringningen efter en fejlfri hovedrunde, og her leverede han den tredjehurtigste fejlfrie runde i sadlen på Chalisco e. Chacco-Blue/ Quidam de Revel. Hesten som han igennem flere år har opnået det ene gode resultat efter det andet sammen med, og som han også var på det danske VM-hold med sidste år. 

Klassen blev vundet af britiske Graham Sillespie  med Veneno e. Chacco-Blue/ Baloubet du Rouet, mens belgiske Luiz Felipe Neto de Azevedo tog andenpladsen med Valentino Massuere e. Canturo/ Galoubet A. 

I videoerne nederst kan I se Emil og Chalisco i aktion i 145 cm-klassen i Vilamoura. Video fra både hovedrunde og omspringning.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Emil er ikke den eneste dansker der har opnået placering i det portugisiske, hvor Karen Møller Rohde blandt andet har taget en niendeplads i dagens 140 cm-klasse med den 7-årige Davos Ask Z e. Dakar VDL/ U.S.

Start- og resultatlister fra stævnet.

Emils hovedrunde:

Emils omspringning:

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen