Lars Bak Andersen 2’er i finalen

16-11-2014 14:31

Et af højdepunkterne blandt danskernes mange placeringer i Oldenburg lørdag var Lars Bak Andersens andenplads i Youngster Tour-finalen på Fine Edition

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen - her ved JBK Horse Shows 2014.

Lørdagens første danske placering gik til Marianne Hallundbæk på RDH-hoppen Tårupgaards Troja e. Solos Landtinus/May Sherif (opdr. Chresten H. Espensen), der opnåede en sjetteplads i CSIAm Large Tour (140 cm), mens Clara Hallundbæk blev nummer ni i klassen på Quimono de la Roque.

Christian Schou sprang sig til en flot andenplads i CSI2* Medium Tour (140 cm) på Cabanus, og i samme klasse blev det til en niendeplads til Thomas Sandgaard på Windbreaker H.

Også i dag var dressurrytter og tidligere danmarksmester Lisbeth Seierskilde i aktion på dressurbanen i Oldenburg på DV-vallakken Jonstrupgårdens Raneur e. Ragazzo/Schwadroneur (opdr. Gert Pedersen), denne gang i CDI4* Grand Prix Special, hvor det blev til en syvendeplads med en score på 69,686%. Klassen blev vundet af tyske Kristina Sprehe på hingsten Desperados e. De Niro med hele 81,098%.

Herefter gik turen tilbage til springbanen og en 12. plads til Søren Pedersen og Tailormade Cavetta i CSI2* Big Tour (145 cm).

Lørdag var det også tid for finalen i Youngster Tour CSIYH1* (140 cm), hvor Lars Bak Andersen og Fine Edition sprang sig til en flot andenplads, mens Thomas Sandgaard kom ind på en niendeplads på Nørremøllehøj’s Ariel e. Bøgegårdens Apollo/Cajus (opdr. Uwe Thomsen).

Se flere resultater HER.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen