Kvalifikation til Falsterbo i Danmark

08-05-2013 08:04

Signe Wiese

Det svenske Falsterbo Horse Show udvider konceptet for dressurchampionatet Folksam Scandinavian Open, og afholder i år kvalifikationer i både Danmak, Norge og naturligvis Sverige

Copyright Ridehesten.com
I 2012 sejrede danske Sanne Henningsen og Lorenzo i Scandinavian Open for 6-års heste.

Folksam Scandinavian Open afholdes hvert år under Falsterbo Horse Show, og der afvikles championater for  5-, 6- og 7-års dressureheste. Adskillige unge danske dressurheste har igennem årene deltaget i Scandinavian Open, og det er flere gange blevet til danske sejre og topplaceringer.

Tidligere blev de danske deltagere udtaget af Dansk Ride Forbund, men i år har arrangørerne valgt at ændre konceptet, sådan at der nu afholdes kvalifikationer i både Danmark og Norge.

I Danmark gennemføres kvalifikationen til Folksam Scandinavian Open hos Midtsjællands Rideklub fra den 31. maj – 2., og hos Sportsrideklubben Aalborg den 15 juni.

- Vi er meget glade for at have fundet samarbejdspartnere i Danmark og Norge. Dette er et stort sportsligt løft for Folksam Scandinavian Open i dressur, siger Johan Lenz, stævneleder i dressur ved Falsterbo Horse Show.

Falsterbo Horse Show 2013 afvikles fra den 6. - 14. juli.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner