KOR har fået ny bestyrelse

28-02-2017 16:02

KORs gamle bestyrelse blev væltet på en ekstraordinær generalforsamling den 25. februar. Nu har den nye bestyrelse konstitueret sig og Finn K. Hansen er genansat

Copyright Ridehesten.com
Finn K. Hansen på Don Juan Højris - her ved Blue Horse dressurfestival 2013
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den gamle bestyrelse i Kolding Rideklub blev væltet ved en ekstraordinær generalforsamling afholdt den 25. februar, fordi bestyrelsen tilbage i januar valgte at afskedige klubbens berider Finn K. Hansen.

Den nye bestyrelse kommer til at bestå af 

Formand Gurli Hviid Schultz,
Næstformand: Charlotte Lynge
Kasserer: Mette Schultz
Sekretær: Marie-Louise Søndberg
IT/Stævne: Karin Otzen
PR/Marketing: Louise Hedegaard og Susanne Malskær

Nyheden fortsætter efter annoncen

Næste bestyrelsesmøde afholdes den 14.marts

Birgitte Munk kan fejre 25-års Jubilæum

Den nye bestyrelse har valgt at genansætte Finn K. Hansen som berider og daglig leder af Kolding Rideklub, men det er ikke det eneste klubben kan fejre, Finn K. Hansens hustru og klubbens administrative medarbejder Birgitte Munk, har nemlig 25-års Jubilæum den 1. marts, og i den forbindelse vil klubben afholde et lille traktement med fællesspisning og et medlemsmøde den 15. marts.

Ny formand for bestyrelsen, Gurli Hviid Schultz fortæller til Ridehesten.com - Birgitte Munk er en blæksprutte af en medarbejder for klubben, hun varetager alt bogholderiarbejde, giver en hånd med ved alle arrangementer i klubben, og gør samtidig en stor indsat for elevafdelingen sammen med ponytræner Pernille Poulsen, fortæller Gurli Schultz. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen