Masser af ridning i Kolding

20-06-2015 19:58

Stine Gertsen

I denne weekend afholder Kolding Rideklub stort C-stævne for både heste og ponyer i både spring og dressur. Klik dig ind her og se nogle af dagens resultater.

Vejret viste sig fra sin bedste side over Kolding i dag, hvor der blev konkurreret på to dressurbaner og to springbaner. 74 pony-ekvipager var meldt til start på den ene af de to springbaner, og her blev der redet til om de røde rosetter i klasser fra LB1* til MB2**.

Dagens LA2** for kat. 3 og 2 ponyer havde kun én enkelt 3’er pony til start, nemlig Aggerholm’s La Fayette med Filippa Christer Andersen i sadlen. Ekvipagen skar hjørnerne og red fejlfrit og endte på en flot andenplads, kun slået af Emma Pløen Plaetner og De Bello.

Maria Nørregaard Langhoff og Røgild’s D’Charm vandt dagens LA2** for kat. 1 ponyer. Ekvipagen endte med en fejlfri omspringning i tiden 46.48 sek. og det var kun lige 0.34 sek. hurtigere end klassens to’er; Camilla Mortensen og Soniadoir.

Det var Lærke Isabell Godsk og Stald Fox’s Mr. Fox, som krydsede målstregen først i dagens MB2** for kat. 3 og 2. Der var dog tæt løb, for ekvipagen var kun 0.02 sek. hurtigere end Sarah Svendgaard og Rocko, som endte med tiden 26.90 sek.

Dagens sidste klasse havde 8 ekvipager til start, men det var kun Camilla Mortensen og Ebonys Star, som red sig videre til omspringningen. Hermed kunne ekvipagen kalde sig vindere af MB2** for kat. 1. Nummer to blev Ida Marie Filstrup på Kito.

I morgen rides der distriktsmesterkaber i springning på en af banerne i Kolding

 

Se billeder fra dagens stævne her på siden fra på mandag.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen