Debut til 76 procent

09-05-2014 19:29

Ved weekendens landsstævne i Kolding Rideklub debuterer Hønnerups Driver og Anna Kasprzak i Intermedaire og Grand Prix. Første del gik ikke helt ringe.

Copyright Ridehesten.com
Regnen stod ned over rytterne i Kolding, og Anna Kasprzak og Hønnerups Driver fik også fornøjelsen af en fugtig opfrisker under deres ridt.

Ved Koldings Rideklubs landsstævne  var fredagens højeste dressurklasse, en svær Intermedaire I, bød på debut til Anna Kasprzak og Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/ Blue Hors Don Schufro, opdr. Stutteri Hønnerup, . Fuksen er som bekendt tidligere verdensmester for ungheste, og den har nu for første gang sat sine hove i de højeste klasser. Det blev til en førsteplads.

Bagefter sad en veltilfreds Anna Kasprzak og fulgte resten af dressurklasserne fra en bænk ved banehegnet.

- Jeg var spændt på, hvordan det skulle gå, for det er så længe siden, at han har gået stævner og gået udendørs, men han bevarede roen under vejs og blev ved mig. Jeg kunne mærke, at han er blevet ældre. Tidligere ville han have spændt meget op over at se folk med paraplyer, men det gjorde han ikke i dag. Det var dejligt, og det gik rigtig godt, sagde hun til Ridehesten.com.

Rytteren kunne kun finde småting at pille ved – Driver kom til at changere I indridningen og gik lidt i stå i en pirouette.

- Men det gider jeg slet ikke at ærgre mig over. Han prøver virkelig alt, hvad han kan og kan lide at være inde på banen. Han trykker sig ikke, men puster sig bare mere op, sagde Anna Kasprzak.

På pointtavlen stod 75,635 procent.

- Jeg er virkelig glad for, at han kan være med i den ende – særligt når der nu er plads til forbedringer. Jeg er meget fortrøstningsfuld med hensyn til Grand Prixen i morgen, siger hun.

På andenpladsen I Intermedaire kom Jim Rasmussen på Donna Chiemena e. Donatelli/ Rubenstein I med 70,476 procent , mens tredjepladsen gik til Malene Ebbesen på Mira e. Michellino/ Blue Hors Cavan, opdr.  Børge Lind Thomsen, med 69,325 procent.

Se det samlede resultatet af Intermedaire I-klassen HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen