KORs bestyrelse væltet - Finn K. Hansen genansat

26-02-2017 12:30

Kolding Rideklubs bestyrelse er væltet på en ekstraordinær generalforsamling. Den nye bestyrelse vil genansætte Finn Kryhlmand Hansen

Copyright Ridehesten.com
Berider Finn K. Hansen og hustru Birgitte Munk
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 31.01. 2017 valgte bestyrelsen i Kolding Rideklub, at afskedige Finn K. Hansen som daglig leder af Kolding Rideskole. Finn K. Hansen har i mere end 25 år lagt et enormt arbejde i klubben både i forhold til uddannelse af elever, afholdelse af utallige stævner og arrangementer, håndtering af den daglige drift og vedligeholdelse af stedet og bevarelsen af klubbens ånd og traditioner. Finn skulle frem til fredag d. 31. juli 2017 fortsætte sit daglige virke som hidtil, men medlemmer i Kolding Rideklub var ikke tilfredse med Finn K. Hansens afskedigelse. Der blev startet en underskriftsindsamling, som blev fremlagt for  bestyrelsen på et medlemsmøde afholdt d. 4. februar 2017, med begæring om afholdelse af en ekstraordinær generalforsamling  pga. bestyrelsens beslutning om afskedigelse af Finn Kryhlmand Hansen.

I går, den 25. februar blev den ekstraordinære generalforsamling afholdt, og bestyrelsen i Kolding Rideklub blev væltet og en ny bestyrelse blev valgt. Gurli Hviid Schultz er ny bestyrelsesformand, og yderligere 6 nye bestyrelsesmedlemmer er blevet valgt. I morgen, mandag vil den nye bestyrelse konstituerer sig.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ny formand, Gurli Schultz fortæller til Ridehesten.com  - en mand der har været så mange år i sin stilling skal fratræde på en helt anden måde. Den nye bestyrelse har et godt samarbejde med Finn, og det samarbejde ønsker vi skal fortsætte en årrække endnu, indtil Finn måske skal på pension, men det skal foregå på en helt anden måde, understreger Gurli. Derudover har Finn en række dygtige beriderelever, der skal afslutte deres uddannelse ordentligt. Den nye bestyrelse ønsker en sund og fornuftig dialog med Finn og klubbens medlemmer, ligesom vi ønsker en sund Rideklub, slutter den Gurli.

Yderligere vil følge, efter bestyrelsen har konstituerede sig.  

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald