Kleppenhus kan erhverves for 63 mio

11-02-2023 09:07

Annika Knudsen Lorentsen

Ned til Stubbe Sø i Nationalpark Mols Bjerge ligger luksusejendommen Kleppenhus. Ejendommen har i en periode været til salg for 70 millioner, men da den endnu ikke er solgt, er den sat ned til 63 millioner danske kroner 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Luksusejendommen Kleppenhus, hvor den norske dressurrytter, Cathrine Rasmussen, har holdt til med sin familie igennem mange år, blev sidste år sat til salg for 70 millioner danske kroner. 

Den luksuriøse ejendom har alt hvad man kan ønske sig som hesteejer, men der er endnu ikke fundet en køber, og derfor er prisen nu sat ned. Den nye pris lyder på 63 millioner danske kroner, altså hele 7 millioner mindre end tidligere. 

Copyright Ridehesten.com
Udendørs ridebane med udsigt til Stubbe sø. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

– Da vi købte ejendommen, var der 50 fiskedamme, der hvor foldene er i dag. Der var ingen staldbygninger, bare nogle garage- og opbevaringsbygninger. Og så var der to gamle huse, som ikke var bevaringsværdige. Dem rev vi ned og byggede så to nye huse op fra bunden. Det ene boede vi selv i, og det andet har mine forældre igennem mange år brugt som feriebolig. Derfor er der faktisk plads til to evt. tre familier på ejendommen. Derudover er der en ældre gård, der hører til ejendommen, som ligger 3-400 meter væk. Den trænger til at blive renoveret, men kan blive rigtig fint, fortalte Cathrine Rasmussen, da ejendommen blev sat til salg.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den arkitekttegnede ejendom er særdeles gennemført og byder som nævnt på alt hvad hjertet begærer for heste. På ejendommen findes skridtmaskine, hestespa, vandløbebånd – og ikke mindst den fine natur omkring, som er helt exceptionelt. Der findes selvfølglig også ridebaner og en skøn galopsti.

Se ejendommen hos ejendomsmægleren her. 

Fakta
Om Kleppenhus

Stuehus (429 m2) og gæstehus (225 m2) er bygget i traditionel stil med et moderne tvist i exceptionel kvalitet og i de mest eksklusive materialer: Stråtage med kobberrygninger, døre og vinduesrammer i mahognitræ samt store sydvendte vinduespartier. Indvendigt er der gulvklinker i limestone og travertin, solide Dinesen plankegulve, murede pejse i alle stuer, lækkert køkken i kirsebærtræ fra Køkkensnedkeren, bibliotek, vinkælder mv.

Fra boligerne er der udsigt over den smukt anlagte park med vandløb og et væld af store rododendron omgivet af skov, sø og hestefolde. I parken er opført et fint lille kunstneratelier med kobbertag. Ejendommen er velegnet til bolig for to familier.

Der er 26 store hestebokse fordelt på fire staldanlæg med ALT i faciliteter; hestesolarier i alle stalde, vandspiltov, hestespa og vandløbebånd, overdækket skridtmaskine med lysspots, vaskeri og opvarmede sadelrum. Arkitekttegnet, isoleret ridehal (20 x 60 m) med ovenlys og glasfacade, specialbund, vandingsanlæg og lyd/musikanlæg.

Til rytterne er der lækker rytterstue med Multiformkøkken, loge og pejs. Der er tre lejligheder til medarbejdere. I parken med udsigt til Stubbe Sø er anlagt udendørs ridebane – fuldt drænet med gummimåtter og geopad-bund til helårs brug. Kleppenhus er en eksklusiv ramme om familie-, sports- og friluftsliv i de skønneste naturomgivelser.

Fold up
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen