Klar til 2. kvalifikation af Dressurens Venner Cup

10-05-2017 12:19

I weekenden er Allerupgaard Rideklub (AGR) på Fyn vært for anden kvalifikation af Dressurens Venner Cup

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Otte hold er meldt til den populære klubturnering i dressur, der rides søndag middag. Arrangørerne glæder sig meget til en festlig stævneweekend, der udover Dressurens Venner Cup også byder på Topponyer Stil Cup.
Eneste kvalifikation på Fyn
Allerupgaard Rideklub har efterhånden været vært for Dressurens Venner Cup i nogle år, og det er derfor blevet lidt af en tradition, at den eneste fynske kvalifikation afvikles hos den hyggelige klub tæt ved Odense.

”Vi er rigtig glade for at have en kvalifikation af Dressurens Venner Cup hos os. Det plejer at være meget festligt, og så giver det flere startere til hele stævnet. Rytterne går vildt op i det, fordi det er så spændende, når det er en holdkonkurrence. Vi glæder os,” siger Grethe Eriksen, næstformand i AGR.

Om Dressurens Venner Cup
Dressurens Venner Cup er en danmarksturnering i dressur for klubhold sponsoreret af Dressurens Venner i samarbejde med Ingdam's. Cuppen afvikles over 6 kvalifikationsrunder fordelt over landet samt en finale. Der er to kvalifikationer på Sjælland, en på Fyn og tre i Jylland. Finalen afvikles i september i Herning. De seks kvalifikationer afvikles over en dag, og rides i LA2, mens finalen afvikles over to dage. Ved finalen rider to af holdets rytter LA2 og to ryttere rider LA5.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Startberettigede heste og ryttere 
Dressurens Venner - Cup er åben for heste, der ikke har startet højere end sværhedsgrad 2 til A-, B- eller C-stævner i kvalifikationsperioden. Dressurens Venner - Cup er åben for ryttere, der ikke har startet højere end sværhedsgrad 3 til A-, B- eller C- stævner i kvalifikationsperioden. Selv om hesten eller rytteren ændrer status i løbet af turneringen, er det status på anmeldelsestidspunktet til kvalifikationen, der afgør ekvipagens startberettigelse. Heste og ryttere kan kun starte for én klub under hele turneringen. Ponyer kan ikke tilmeldes turneringen, medmindre de er opklasset til hest

Stævner

  • Sjælland 25. - 26. maj D1 Glostrup Rideklub  
  • Jylland 3. - 5. juni D8 Gråsten Rideklub 04 
  • Sjælland 16. - 18. juni D4 Ringsted Sportsrideklub   
  • Jylland 2. - 3. september D11 Viborg Rideklub 
  • FINALE 8. - 10. september D11 Herning Rideklub

/DRF.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen