Ringsted Sports Rideklub holder dressurstævne

13-06-2017 12:45

Camilla Tiefensee Schrøder

Den kommende weekend afholdes kvalifikation til DRF's Dressur Championat og Dressurens Venner Cup i Ringsted Sports Rideklub

Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto
Nyheden fortsætter efter annoncen

I weekenden den 17.-18. juni slår Ringsted Sports Rideklub atter dørene op til dressurstævne. Denne gang er det et C-stævne med klasser fra LB op til Grand Prix-niveau. Derudover vil der bliver afholdt kvalifikationer til DRF’s Dressur Championater for 4- 5- 6- og 7-års heste. Det oplyser rideklubben i en pressemeddelelse.

Nr. 1 og 2 i klasserne for 5- 6- og 7-årsheste sikrer sig samtidig deltagelse til dette års Scandinavian Open - Falsterbo Horseshow i Sverige.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stævnet, som afholdes på Ejlstrupvej 212 i Ringsted, starter lørdag d. 17 juni kl. 08.00, og der er naturligvis fri entré for publikum. Der vil endvidere være mulighed for at købe mad og drikke i klubbens cafeteria.

Dressurens Venner Cup er en klubholddressurkonkurrence, der afvikles over seks kvalifikationsrunder ved C-stævner fordelt over landet samt en finale, som afholdes den 8.-10. september i Herning. Stævnet i Ringsted er andensidste runde i cuppen inden finalen.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald