Karen sejrede for anden gang i dag

13-10-2022 22:43

Trine Askjær-Jørgensen

Sent her til aften lukkede de 6-årige springheste dagens "bal" på Blue Hors, hvor første, indledende runde i årets finale af Pavo og Dansk Ride Forbunds championat for ungheste i springning og dressur er blevet afholdt

Copyright Ridehesten.com
Karen Møller Rohde og Evolution Ask DWB. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Blandt de 6-årige springheste var 21 ekvipager her sent til aften til start i den første, indledende kvalifikationsrunde i Pavo og Dansk Ride Forbunds championat for ungheste, som finder sted på Blue Hors i Randbøl i både dressur og springning fra i dag, torsdag, og til og med på søndag.

For springhestene gælder det, at alle tre årgange, 4-, 5- og 6-års, har gået den første, indledende runde og i morgen går den anden, hvorefter de bedste heste kvalificerer sig til finalen, som finder sted for hver af årgangene på lørdag.

Dommerholdet består ved årets championatsfinaler i springning af tyske Karsten Huck, Torben Frandsen og Kenneth Ernst, som altså skal afgøre, hvilke heste der er de bedste og dermed går videre til finalen.

Dagens anden sejr
For anden gang i aften kunne Karen Møller Rohde stille sig øverst på podiet; tidligere på aftenen tog hun en delt førsteplads i den indledende runde for 5-årige springheste på ryggen, og her i 6-års-klassen blev det til en flot sejr med den brune hingst Evolution Ask DWB e. Zirocco Blue/ Tannehof's Cheenook (opdr. Familien Camitz v/Linus Camitz), som fik karakteren 8,9.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På andenpladsen kom Sarah Wheeler og den skimlede Kirkelodgaards Ci Ci Chopin DWB e. Ci Ci Senjor Ask/ Casir Ask (opdr. Charlotte Schiøler), som blev tildelt karakteren 8,7.

Tredjepladsen gik til Emilie Mosegaard Christiansen med den brune hoppe, Syvhøjegårds Footloose e. Balou/ Royal Z II (opdr. Niels Osterland), som fik 8,6.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner