Kaisa brænder for branchen

09-10-2023 06:34

Annika Knudsen Lorentsen

Kaisa Stasia Aino er ansat som general manager hos Absolute Horses, og selvom hun ikke længere er aktiv rytter, så glæder hun sig over, at hun kan holde fast i branchen gennem et spændende og udfordrende job i en virksomhed i vækst

Copyright Ridehesten.com
Kaisa Stasia Aino. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kaisa Stasia Aino har gennem sine pony- og ungdomsår været en del af det danske landshold i springning. I de senere år er interessen for og tiden til egen ridning blevet mindre, men da Kaisa fortsat brænder for ridesporten, har hun fortsat sin tilknytning gennem et job, hvor køb, salg og management af heste er i fokus. I virksomheden Absolute Horses arbejder hun tæt sammen med indehaverne Andreas og Christian Schou for at videreudvikle virksomheden, som allerede er godt funderet i den internationale springsport. 

– Christian spurgte mig, om det kunne være noget for mig at komme ned og arbejde hos dem, og det endte med, at jeg greb chancen. Jeg havde ikke erfaring med alle arbejdsområder, som jobbet indebar, men jeg brænder for at arbejde med branchen uden selv at skulle ride, og den mulighed har jeg virkelig fået her, indleder Kaisa. 

Læs hele artiklen i den nyeste udgave af magasinet Ridehesten (oktober) på side 34.

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Gilpa

Se alle abonnementtyper her

Allerede abonnent? – Log ind her

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen