Ryttere kan prøve mesterskabsbanen

27-04-2016 07:25

Det kræver både træning, gode resultater og en god hest at kvalificere sig til danmarksmesterskaberne i ridebanespringning. Men det kan altid være sjovt at lege med drømmen - den mulighed har du nu

Copyright Ridehesten.com
Den åbne vandgrav er en af de forhindringer, der kan prøves den 5. maj. Her er det Christian Schou på Cabanus, der klarer den i fin stil ved sidste års DM-stævne

Muligheden er der Kristi himmelfartsdag den 5. maj, hvor der er åben bane hos Absolute Horses på Tågerup i Sommersted uden for Kolding. Mellem klokken 10 og 16 kan man bare møde op. Det koster 150 kr. pr. hest at være med. 

Der er mulighed for at træne på den store åbne vandgrav, som man ikke møder til mange almindelige stævner, men der er mulighed for at springe forhindringer på alle højder, og ryttere på både heste og ponyer kan være med – hvad enten de har mesterskabsplaner eller ej. 

'Åben bane'-arrangementet er optakt til det store DM-stævne hos Absolute Horses. Der holdes fra den 1. til 5. juni 2016.

Det er sjette år i træk, at brødrene Andreas og Christian Schou byder velkommen til et DM-stævne. I år gælder det First dansk mesterskab for seniorer, Jyske Bank DRF-mesterskab for U21 (juniorryttere) og Absolute Horses DRF-mesterskab for U18 (ungryttere).

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner