Absolute Horsetrucks indgår nyt samarbejde

22-03-2024 14:29

Mille Albinus Hjermitslev

Absolute Horsetrucks, indehavet af brødrene Schou og Bernt Spanggaard, har indgået et samarbejde med den tyske toprytter Marco Kutscher. Målet er at udbrede sig på det tyske marked

Copyright Ridehesten.com
Fv. Christian og Andreas Schou, der sammen med Bernt Spanggaard, står bag Absolute Horsetrucks. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I en pressemeddelse har Absolute Horsetrucks i dag annonceret, at man har indgået et samarbejde med den tyske springrytter Marco Kutscher. Bag Absolute Horsetrucks, der sælger nye og brugte hestelastbiler, står brødrene Christian og Andreas Schou samt Bernt Spangaard. Brødrene Schou står ligeledes bag konkurrencestalden Absolute Horses, hvor Andreas Schou er toprytter.

Marco Kutscher er særligt kendt for at have redet på hingsten Cornet Obolensky e. Clinton/ Heartbreaker, hvormed han red OL i 2008 og vandt EM-guld for hold i 2011. Om det nyindgåede samarbejde udtaler Kutscher: 

Jeg har arbejdet med lastbiler i mange år. Jeg begyndte småt, fordi jeg red meget dengang, og det var blot en hobby. I de sidste par år er det blevet en større del af mit arbejdsliv, og jeg har haft kontakt med Schou et par gange. Vi kender hinanden fra stævner, og jeg har fulgt med i deres forretning. Min forretning har udelukkende fokuseret på brugte lastbiler, så jeg behøvede ikke at tænke længe over et partnerskab med Schou, for det er godt at have en partner i produktionen af nye lastbiler. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Jeg tror på, at partnerskabet med Absolute Horsetrucks opfylder mit fokus på kvalitet, især i hestens afdeling, som er meget vigtigt for mig. 

Christian Schou fortæller yderligere om samarbejdet: 

Det er med stor glæde, at vi kan byde Marco velkommen til vores team, og vi ser det som en perfekt mulighed for at levere den bedste service til vores tyske kunder. Marco har et stort netværk i Tyskland og er tættere på kunderne, og samtidigt deler vi de samme værdier, når det kommer til design og produktion. Jeg tror, at vi kan få stor glæde af hinandens kompetencer. 

Copyright Ridehesten.com
Marco Kutscher under Hingstekåring i Herning 2019. Foto: Ridehesten.com/Maria Schacht
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen