Julen blev sprunget ind i Slangerup-Lynge

28-11-2020 21:36

Mette Emilie Pedersen

I dag har ponyrytterne der er til start på Slangerup-Lynge rideklub været med til at springe julen ind, hele 256 ryttere kom igennem ridehallen på SLR – og i bedste covid-19 overensstemmelse blev julen for alvor sparket i gang med julemusik og oppyntning

Copyright Ridehesten.com
Filippa Rothaus Winterberg Rothausen på FH. Pegasus i ægte julestævnetøj.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Selvom covid-19 restriktionerne, for at kunne afvikle stævnet, har fyldt meget i planlægning - både med skemalægning af hjælperne, tidsplanlægning til den helt store guldmedalje, og ikke mindst gode påmindelser fra speakerne om at huske mundbind, samt de øvrige regler til alle der var til stede på stævnepladsen, så var det tydeligt, at julehyggen ikke skulle glemmes. Med lyskæder, nisser og juletræer sat op i hele ridehallen blev julen for alvor sprunget ind, her dagen før 1. søndag i advent.

Julemusikken i højtalerne hjalp også godt til med at holde humøret højt hos deltagerne.

Copyright Ridehesten.com
Anna Clara Søby på Buchaill Beag.

Der måtte kreative tanker til, for at få de 256 ekvipager og deres hjælpere, som skulle starte i løbet af dagen igennem til at være på pladsen i det kortest mulige tidsrum, så de mulige smittekæder ville være så korte som muligt.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Derfor fik rideklubbens planlæggere den smarte idé, at afvikle alle klasserne inddelt i kategorier, på denne måde blev først alle 3-ponyernes klasser afviklet, dernæst 2-ponyerne, og sidst ankom 1-ponyerne til stævnepladsen.

Der blev sprunget alt fra LC til og med MB2** for alle ponykategorierne, og det virkede til, at mange af de startende synes det var smart, at afvikle på denne måde – det mindskede ventetiden for alle, uden tilsyneladende at forlænge stævnedagen.

Copyright Ridehesten.com
Sofia Irina Lyhne Bæk på Mars Star.

I løbet af dagen blev der afviklet stilspring for alle de startende i LB1*, og ud af de i alt 46 ekvipager fordelt på de 3 ponykategorier var det Sofia Irina Lyhne Bæk på Mars Star som fik den højeste stilkarakter på 9.0, med en kommentar fra stildommeren, som lød på at ridtet var så godt som fejlfrit.

Copyright Ridehesten.com
Julepynten i ridehallen

Se alle resultater her

Ridehesten var tilstede frem til og med klasse LB1* for 1-ponyer. Se billeder på Ridehesten.com snart!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen