Jeg vil gerne vise hvad jeg har trænet

18-04-2014 08:28

Ridehesten har talt med de to danske World Cup-finalister, Nanna S. Merrald og Mikala M. Gundersen, der er i Lyon, Frankrig. Nanna håber, hun kan få vist, hvad hun har trænet hjemmefra

- Vi er kommet rigtig godt til Lyon. Vi kørte tirsdag morgen kl 05.00, hvor turen gik til Peterhof, og hold da op et sted! Millibar havde fået en super lækker stor boks med udsigt udover ridebanen, hvilket har var meget tilfreds med, fortæller Nanna om turens første stop.

- Dagen efter kørte vi videre mod Lyon, og det tog seks timer. Millibar har taget turen rigtig pænt, han spiser aldrig så meget undervejs, så han har tabt sig en smule, men det er bare med at få fyldt så meget som muligt på ham de næste par dage, fastslår den danske rytter.

- Træningen hernede er gået godt. Første dag er han altid lidt hyper, men han var meget bedre allerede i dag  så det er bare dejligt! Det er et kæmpe stævne, og glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Det er jo toppen af poppen, jeg er oppe i mod, så der skal nok blive hård kamp, men jeg håber på at få nogle gode afslappede ture, hvor jeg kan få vist det, vi har trænet på derhjemme, slutter Nanna fra Lyon.

Følg World Cup-finalen HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner