Caroline avancerede ved PL - med i kür

15-09-2016 15:58

Ann-Sofie Skovlund Eriksen

Sidste dansker har været inde og vise sig frem i det individuelle program ved PL i Rio. Caroline Cecilie Nielsen og Leon har netop afsluttet deres program og avanceret flot op

I dag kunne Caroline ånde lettet op, hun forbedrede nemlig sit resultat fra sidste klasse. Sammen red Caroline og Leon sig ind på en 6. plads i den individuelle konkurrence for grad II med 69,086% - sammen har de avanceret hele fire pladser op!

Det rækker lige nøjagtigt til en plads i kürfinalen i morgen, fredag, hvor den bedste tredjedel (dog mindst syv) af gradernes ryttere går videre. Danmark har alle hele fire ud af fire ryttere med. Fantastisk flot redet af de danske piger! Caroline ender samlet som den syvende bedste grad II-rytter efter PLs første to klasser.

Senere i dag afgøres holdkonkurrencen i Rio. Der mangler blot grad Ia-rytterne. Danmark ligger pt til bronze i holdkonkurrencen, efter alle fire piger har gjort hver deres for at vinde medaljer som et hold. Resultatet af holdkonkurrencen er en sammenlægning af landets tre bedste rytteres resultater fra både hold- og den individuelle konkurrence.

Se det fulde resultat af grad II-klassen HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen