Jeg stopper på toppen

21-09-2017 09:36

Efter en særdeles succesfuld tid på toppen, vælger Marlene Storkborg nu at sætte dressurkarrieren på hold for en stund og sætter Fritz til salg

Copyright Ridehesten.com
Marlene Storkborg og Fritz, der her ses ved DM 2017, hvor ekvipagen fik en flot andenplads

Med et blødende hjerte vælger 25-årige Marlene Storkborg at stoppe dressurkarrieren på toppen og sætte den 12-årige flotte DV-vallak Fritz til salg.

Sammen har ekvipagen opnået utrolig mange flotte resultater både på de danske dressurbaner, men også internationalt. Senest har Marlene og Fritz deltaget ved U25 EM i Lamprechtshausen, hvor det blev til en flot placering som nr. 14, men også en andenplads ved DM i 2017 kan ekvipagen skrive på cv´et.

Men som snart nyuddannet og et fuldtidsarbejde i sigte, vil der for fremtiden ikke være tid til at fokusere så meget på topsporten som tidligere. Derfor lukker Marlene nu  et særdeles spændende kapitel, men kun for at åbne et nyt, og det betyder ikke at hestene er lagt på hylden.

-  Jeg lægger ikke ridningen helt på hylden. Jeg har en 4-års efter Sezuan/Hohenstein som vi selv har avlet. Om hun også skal sælges ved jeg ikke helt endnu. Lige nu nyheder jeg at ride hende og synes det er sjovt med unghestene, som heller ikke behøver at blive redet ligeså meget som en tophest, fortæller Marlene og fortsætter: Jeg har også tænkt på at købe et føl, som jeg kunne begynde med, når jeg forhåbentlig har fået lidt mere styr på job og hverdagen.

Det bliver svært at sælge Fritz

Da Ridehesten snakkede med Marlene lagde hun heller ikke skjul på, hvor svært det bliver at give slip på Fritz, der har været en så stor del af hendes liv i de sidste 7 år.

-   Min drøm for Fritz er, at han kommer til et kærligt og blivende hjem, gerne i Danmark, så jeg bedre kan følge lidt med i, hvad der sker med ham. Nu har jeg jo haft ham siden han var 5 år, så det bliver nok ret hårdt at give slip på ham, siger Marlene, der samtidig drømmer om at ride på ham igen i fremtiden.

-   At få lov at ride ham indimellem, hvis hans rytter skal på ferie eller lignende kunne være helt fantastisk.

Fritz er allerede særdeles eftertragtede - der kommer nogle og kigger på ham den kommende weekend, ligesom nogle amerikanere også tager den lange flyvetur for at se på den smukke vallak.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen