Jan og Donkey Boy gik næsten helt til tops

04-08-2017 13:10

Guldmedaljehingsten Hesselhøj Donkey Boy og berider Jan M. Christensen leverede i dag en toppræstation ved UVM i dressur i Ermelo og sikrede, at Danmark også har en 5-års direkte i finalen

Copyright Ridehesten.com

Mens alle danske 7-års indtil videre er gået i finalen, ser det lidt anderledes ud for de danske 5-års heste, men berider Jan Møller Christensen sikrede med guldmedaljehingsten Hesselhøj Donkey Boy e. ERA Dancing Hit/ Milan (opdr. Dorthe og Hans Jørgen Hoeck) en dansk andenplads i feltet af 5-års, der består af i alt 39 heste, hvoraf halvdelen gik kvalifikation i går. Donkey Boy blev belønnet med topkarakterer hele vejen igennem som bl.a. 9,8 for skridt og 9,7 for trav og kapacitet.

Copyright Ridehesten.com
Jan Møller Christensen og Hesselhøjs Donkey Boy.

Berider Kenneth Damgaard opnåede andet- og tredjebedste resultat med hestene Højgårdens Santos e. San Amour/ Friendship (opdr. Stutteri Højgaardens Heste) og Stenagers Wyatt Earp e. Wilkens/ Sandro Hit (opdr. Bjarne og May-Britt Christensen), der sluttede som nr. 24 med 7,86 og nr. 25 med 7,84 point. Atterupgaards Botticelli e. Benetton Dream/ Caprimond (opdr. Atterupgaard) sluttede det danske felt på 29. pladsen redet af  Selina S. Vittinghus til 7,52 points.

Det betyder, at Hesselhøj Donkey Boy har sikret sig en af de tolv finalepladser direkte fra kvalifikationen, mens Højgårdens Santos, Stenagers Wyatt Earp  og Atterupgaards Botticelli  får chancen for at ride sig op til de tre finalepladser, der uddeles i morgendagens B-finale for 5-års.

Se resultatet HER.

Copyright Ridehesten.com
Kenneth Damgaard og Stenagers Wyatt Earp.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen