Isabell Werths Antony er død

10-12-2013 07:40

Kort forinden Isabell Werth drog til CDI5* Salzburg måtte hun tage afsked med en gammel kammerat. Hendes tidligere tophest, 27-årige Antony, måtte aflives efter et kolikanfald

Copyright Ridehesten.com
Isabell Werth og Antony.

Siden en kolikoperation for seks år siden har hannoveranervallakken Antony e. Argument / Wenzel I måtte kæmpe med let, vejrbetinget mavepine. Denne gang havde han simpelthen ikke længere kræfterne, skriver Isabell Werth på sin hjemmeside.

- Han hjerte var for svagt, og vi valgte at spare ham endnu en operation, som han sikkert ikke ville have overlevet alligevel. Det trøster mig, at Tony efter sin afsked fra sporten har haft otte dejlige år til at nyde sit otium hos os og at hans endelige afsked kunne ske herhjemme. Trods det er det slemt at miste en af sine firbenede venner, skriver Isabell.

Allerede sin første unghesteklasse gik Antony med Isabell i sadlen og han er registreret i det tyske rideforbund med 90 sejre. De store mesterskaber red Isabell dengang hovedsageligt på Gigolo, men ikke desto mindre nåede Antony at deltage i World Cup-finaler og vinde over en halv million euro i præmiepenge.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen