Isabell Werth i ny World Cup-sejr i Lyon

02-11-2018 20:54

Dressurens dronning, tyske Isabell Werth, har tilføjet endnu en sejr i en World Cup-kvalifikation, da hun med Emilio vandt suverænt i Lyon i aften 

Copyright Ridehesten.com

Et fuldstændigt enigt dommerpanel, og heriblandt danske Susanne Baarup, satte tyske Isabell Werth og 12-årige Emilio e. Ehrenpreis/ Cacir AA på en suveræn førsteplads efter et imponerende Grand Prix Kür-ridt til 84,410%, hvilket sikrede hende endnu et Longines armbåndsur og endnu en blandt mange World Cup-kvalifikationssejre.

For Emilio var det ikke blot sæsonens første indendørsstævne og hans første stævne siden Aachen i juli måned, men også en helt ny kür. Ikke desto mindre spilledet det optimalt for Isabell og Emilio i Lyon.

– Jeg er meget glad. I går var Emilio meget spændt, men i dag var han meget bedre lige fra starten, og han fik skridt for skridt selvtilliden tilbage igennem vores ridt, fortalte Isabell Werth.

Hun blev efterfulgt af to svenske ryttere, der formåede at bryde 80%-barrieren, nemlig Patrik Kittel og Delatio e. De Niro/ Rubinstein samt Antonia Ramel og Brother de Jeu e. Voice/ Jazz med hhv. 80,980% og 80,060%.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner