Infomøder med landstrænerne i Odense i morgen

15-02-2022 21:19

Annika Knudsen Lorentsen

I forbindelse med Scandinavia Jumping Tour i Odense afholdes der i morgen infomøder med landstræner Bo K. Møller og Lars Trier Kjøller for de unge springryttere, deres trænere, forældre og hvem der ellers vil lytte med

Copyright Ridehesten.com
Bo K. Møller. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er fuld gang i landsstævnet i Odense Congres Center, som denne uge lægger faciliteter til Scandinavia Jumping Tour, som i år arrangeres for anden gang. 

I forbindelse med stævnet afholdes Stutteri Ask Trophy, hvor landstrænerne får mulighed for at se de unge springryttere i aktion, og dermed have et godt grundlag for fremtidige udtagelser. 

Derfor afholdes der i morgen infomøder med landstrænerne, da en stor del af de unge ryttere er samlet i Odense i disse dage. Først er der infomøde for childrenrytterne med Lars Trier Kjøller kl. 15.00.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Herefter er det Bo K. Møller der holder info møde for junior-, ung- og U25-rytterne. Det foregår kl. 15.30. Begge møder er i glassalen mellem hal C og A i Odense Congres Center. 

Det er ikke kun rytterne der er velkomne til disse møder, for både trænere, forældre og andre interesserede er velkomne til at komme og lytte med. 

Følg med i programmet for springklasserne, møderne mm. her. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen