Hosbond stopper hos Stutteri EVO

04-10-2023 14:11

Annika Knudsen Lorentsen

Anne-Marie Hosbond Berthelsen har de sidste to år været ansat som berider hos Stutteri EVO. Nu er tiden kommet til at se frem mod noget nyt, og præcis hvad, vil tiden vise

Copyright Ridehesten.com
Anne-Marie Hosbond Berthelsen ved Falsterbo Horse Show 2023. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Anne-Marie Hosbond Berthelsen har offentliggjort, at hun stopper hos Stutteri EVO, hvor hun de sidste to år har været ansat som berider. Et job, som hun har været glad for, og som hun ser tilbage på som lærerigt og spændende. 

– Det har været spændende og lærerige år med mange gode oplevelser, og sportslige højdepunkter, indleder Anne-Marie og fortsætter: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi slutter af på en rigtig god måde med at vise fine heste frem ved championatsfinalerne på Blue Hors i næste uge. Præcis hvad fremtiden bringer, ved jeg ikke. Lige nu holder jeg mulighederne åbne, trækker vejret og ser hvad der sker. 

Copyright Ridehesten.com
Anne-Marie med EVO Scubidoo. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Anne-Marie er 31 år og uddannet eksamineret berider i 2018. Hun er udlært i henholdsvis hos Viborg Rideklub og ved Helgstrand Dressage, og har efterfølgende arbejdet som rytter hos både Helgstrand og Stutteri EVO, samt drevet selvstændig forretning. Hun har gennem årene deltaget ved flere championatsfinaler, ligesom hun er blevet topplaceret ved UVM. Hun har desuden repræsenteret det danske seniorlandshold i dressur.

Stutteri EVO har i et opslag på Facebook meddelt, at de i forbindelse med, at Anne-Marie stopper, nu leder efter en ny rytter til stutteriet. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner