Anne-Marie Hosbond går solo

22-12-2023 10:54

Berider Anne-Marie Hosbond Berthelsen, der har haft et meget succesfuldt stævneår, starter nu egen forretning ved Kolding

Copyright Ridehesten.com
Anne-Marie Hosbond og Fabulosa i Falsterbo i sommer. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

33-årige Anne-Marie Hosbond er eksamineret berider og uddannet i 2018. Hun har været ansat hos Helgstrand Dressage og senest Stutteri EVO, som hun i oktober forlod efter to år lærerige år, der også har budt på masser af succes på stævnebanerne.

Anne-Marie havde sidste efterår sin debut i Grand Prix med hoppen Scarlett, og ekvipagen har haft et meget succesfuldt år, der har budt på CDI3* stævner i bl.a. franske Le Mans samt DM-deltagelse. Anne-Maries succesfulde sommer omfatter bl.a. også sejr i Folksam 5-års championat ved Falsterbo Horse Show og adskillige topplaceringer i de danske championater for unge dressurheste.

Jeg har det sidste par år hos EVO holdt lidt undervisningspause og fokuseret på min egen ridning med hjælp fra Allan Hansen, hvilket har været meget givende. Det har udviklet min egen ridning rigtig meget, men jeg savner at undervise. Derfor glæder jeg mig nu til at byde nye elever velkommen på Stald Meyland, fortæller Anne-Marie.

Copyright Ridehesten.com
Anne-Marie Hosbond og Grand Prix-hesten Scarlett. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er dressurrytter Betina Laisbos tidligere ejendom lidt udenfor Kolding, som er solgt til Marie Meyland, der hjælper Anne-Marie med at  passe hestene.

Jeg har blot lejet nogle bokse, og der er stadig plads til  pensionærer. Jeg ønsker at holde det på et overskueligt plan, så jeg til en start selv kan klare tingene og har tid til hver enkelte hest, fortæller Anne-Marie.

Hun regner med at have seks heste i arbejde og tilbyder træning, klargøring og uddannelse af heste på alle niveauer.

– Jeg holder af arbejdet med den unge hest lige såvel som den uddannede, og jeg vægter grunduddannelse meget højt, fastslår Anne-Marie.  

Copyright Ridehesten.com
Anne-Marie Hosbond Berthelsen. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner