Hoppeplag forsvundet på tredje døgn

05-05-2014 13:47

I Bredsten i Jylland er en 2-års hoppe forsvundet fra sin fold, og trods tre dages eftersøgning har ejerne ingen idé om, hvor den befinder sig

Copyright Ridehesten.com
Tre dages eftersøgning har ikke ført til nye spor i sagen om den forsvundne plag.

En hoppeplag er forsvundet fra sin fold i Bredsten - der ligger mellem Vejle og Billund - hvor den sammen med en flok andre heste har gået på græs.

Fredag 2. maj opdagede foldens ejer, at seks heste kommet ud af folden. Ejerne ved ikke, om hestene selv er brudt ud igennem leddet, eller om nogen har hjulpet dem med at lukke op, men hestene kom selv hjem, og der var ingen skader på hverken heste eller hegn. Én hest er dog stadig ikke dukket op.

Det drejer sig om en 2-års, mørkebrun DV-hoppe, der udover en balle på det ene forben er uden aftegn. Den er rolig og meget håndterbar, og den er chipmærket. På trods af nu tre dages eftersøgning er hesten stadig pistvæk. 

- Der er ingen spor overhovedet. Uvisheden er det værste - hvis vi dog bare kunne finde ud af, hvad der er sket, siger Inger Andreasen, som er en af hestens ejere.

Ejerne og bekendte har ledt i området, foldens ejer har kørt rundt til alle naboer, og en efterlysning af hesten har været læst mere end 22.000 gange på Facebook. Det er uvist, om hesten går løs, er kommet til skade, hænger fast et sted, eller om den er i nogens varetægt.

Ejerne kan kontaktes på mobil 21 47 44 59.   

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner