Holsteins Matina vinder i Holland

22-12-2018 12:00

Marie Helene Rigård Rohleder

Den danskavlede og danskejede Holsteins Matina sprang sig i går til sejren ved det internationale stævne i Kronenberg i Holland. Fremtiden ser lovende ud for den succesfulde DV-hoppe 

Copyright Ridehesten.com
Holsteins Matina ved Falsterbo Horse Show 2018.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I går vandt den danskavlede og danskejede DV-hoppe Holsteins Matina e. Party Dance/Charmeur den CSI2* 1.45 cm Grand Prix kvalifikation til stævnet i Kronenberg i Holland. 

Hoppen blev redet til sejer af dens svenske rytter Karin Martinsen i tiden 36,92. Det var en stor springklasse med 94 starter, deraf 24 i omspringningen. Heriblandt dygtige ryttere som Erik Van der Vleuten, Albert Zoer, Gerco Schröder og Dennis Lynch. 

Holsteins Matina er ejet og opdrættet af Lena og Rene Holstein, som naturligvis er meget stolte og glade over ekvipagens succes. Holsteins Matina er blot 9 år gammmel, men har allerede flere internationale sejre bag sig. 

Den fine hoppe er ud af en hoppestamme med flere internationale S-springheste, som familien Holstein også har avlet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den succesfulde ekvipage har tidligere på året vundet CSI3* Grand Prix 150 cm hos Absolute Horses. Det var vel at mærke Holsteins Matina’s første Grand Prix, men Karin Martinsen holdt hovedet koldt og styrede hoppen flot til sejren og den fantastiske præmie, som lød på en splinterny IFOR Williams hestetrailer.

Med sejren i Holland i går blev det hestens tredje internationale sejr. 

Se resultatet her.

 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen