Bækgaarden Pony Festival var en succes

04-07-2022 18:47

Annika Knudsen Lorentsen

I den netop overståede uge var der stor aktivitet på Bækgaarden, hvor der blandt andet blev afholdt Bækgaarden Pony Festival. De mange fremmødte ponyryttere red alt hvad de kunne for at vinde de flotte præmier, og tilbagemeldingerne omkring stævnets afholdelse var særdeles positive

Copyright Ridehesten.com
Palma Sophie Gry Jansson-Christensen. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra torsdag til søndag i den forgangne uge var mange ponyspringryttere samlet i det østjyske, hvor de deltog i Bækgaarden Pony Festival

Søndagen bød på finaler, og her red de unge ryttere virkelig alt hvad de kunne, i håbet om at sikre sig en placering og en af de mange flotte præmier. Særligt de søde maskotbamser, som Bækgaarden uddelte til vinderne af finalerne for kategori III- og II-ponyer var eftertragtede, og som det ses på flere billeder, blev bamserne et festligt indslag på æresrunderne. 

Copyright Ridehesten.com
Malou Kastberg. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Som afslutning på stævnet, var tilbagemeldingerne fra ryttere, forældre og andre, der havde deltaget ved arrangementet, særdeles positive, og arrangørerne er glade for, at de igen kunne stable Bækgaarden Pony Festival på benene. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Den første uge har forløbet rigtig godt, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra både pony- og hesterytterne, så nu ser vi frem til endnu et stævne i denne uge. 

Copyright Ridehesten.com
Noor E. M. Hjorslev. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Uge 26 bød foruden Bækgaarden Pony Festival også på Bækgaarden Warm Up, hvor der blandt andet blev afholdt Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste i springning. Denne uge (uge 27) byder på landsstævne på banerne på Bækgaarden, hvor der på lørdag er derby og Grand Prix på programmet. 

Følg denne uges start- og resultatlister. 

Resultater fra Bækgaarden Pony Festival. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen