Hjertestarter i rideklubben

05-05-2013 06:37

Maja Golles

Middelfart Ridecenter sætter på forskellig vis fokus på sundhed og sikkerhed. Senest har stedet fået opsat en hjertestarter

Copyright Ridehesten.com
Middelfart Ridecenters nye hjertestarter.

Da Helle og Michæl Nissen renoverede Middelfart Ridecenter i 2007, var det ikke kun bygningerne, der fik den helt store tur. Nye vaner med fokus på sikkerhed og sundhed flyttede også ind i rideklubben – disse har hængt ved, og stedet har i marts måned fået opsat en hjertestarter.

– Jeg følte, at vi var kommet godt på plads med de ydre rammer, men der manglede lige det sidste på sikkerhedssiden, fortæller Helle Nissen. Med det seneste sikkerhedstiltag føler hun, at stedet er godt rustet til kommende ryttere og besøgende, men som hun siger, så håber hun naturligvis ikke, at man får brug for hjertestarteren. – Men nu har vi den, og jeg håber, den kan være med at skabe debat om øget sikkerhed på landets ridecentre, lyder det.

I magasinet Ridehestens majnummer, kan du læse mere om Middelfart Ridecenters fokus på sikkerhed og sundhed. Bl.a. forlyder det også, at klubben har forøget sine indtægter på bespisning af ryttere og gæster væsentligt efter der er kommet nye menuer på kortet.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen