Hingstefremvisning i snevejr

23-04-2016 18:55

Annette Boe Østergaard

I dag var det blevet den sønderjyske hingstestation Bøgegårdens tur til at byde indenfor på hingstestationen til åbent hus og hingstefremvisning

Der var godt fyldt op omkring banen da Theodor Schmidt bød velkommen til de mange fremmødte og præsenterede hingstene en efter en. Dagen startede ellers med en næsten skyfri himmel, men sluttede desværre med sne og hagl, så folk samledes i stedet i ridehallen og så de sidste par hingste

Jesper Meyenburg er fast mand i sadlen på stedets springhingste, og viste præmiehingsten fra Herning Bøgegårdens Chicago over et par mindre spring, samt fløjhingsten i 4-års holdet og vinder Bøgegårdens Gladiola og Bøgegårdens Dicapo.
Fødselsdagsbarnet Silje Bakken sad i sadlen på dressurhingstene og fremviste Bøgegårdens Alphabeat, Era Dark Legend, præmiehingsten fra Herning Fronline og sluttede en flot fremvisning af med Bøgegårdens Santiago.

Efterfølgende var der mulighed for at hilse på hingstene i staldene og se flere nyankommende føl i hoppestalden, og der var selvfølgelig også tændt op i grillen.

 

http://www.stald-boegegaarden.dk/

 

 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner